Kuva

PK-35 palaa vihdoin Pihlikseen ja lauantaina on aika ensimmäisen kotiottelun yhdeksään kuukauteen. Uudistetun MagneCit Areenan avausottelussa PK:n vieraaksi saapuu Nurmijärven Jalkapalloseura.

”Tosi siistiä päästä palaamaan Pihlikseen ja korkata kenttä myös pelien muodossa. Viime kaudella meidän himapeleissä oli tosi hyvä meininki ja varmasti nyt vielä parempi”, fiilisteli Otto-Pekka Jurvainen ottelun alla.

PK-35:n edellinen ottelu pelattiin viime viikon sunnuntaina, kun FC Honka/Akatemian kanssa punamusta pelasi maalittoman tasapelin. Ottelun jälkeen PK on saanut täyden treeniviikon alle ja valmistautunut peliin huolella.

”Normaali neljän harjoituksen viikko takana. Kaikki treenit päästy vetämään Pihliksessä, joten alkaa olla hyvä tuntuma uuteen alustaan. Mahtavaa pelata ja harjoitella kotona tutussa ympäristössä ja erinomaisella kentällä”, summasi päävalmentaja Jarkko Siikava.

PK-35:n kokoonpanposta puuttuvat lauantaina Besart Mustafa, Tony Nyyssölä sekä Jonathan Muzinga. 

Vastustajana NJS

Nurmijärven Jalkapalloseura on vuonna 2004 perustettu kunnan kahden joukkueen fuusion seurauksena. Seuran logossa oleva vuosi 1967 tulee seuran edeltäjän Nurmijärven Natevan perustamisvuodesta. NJS vieraili Kakkosessa ensimmäistä kertaa vuonna 2015, jolloin visiitti kesti vain yhden kauden ajan. Paluu Kakkoseen tapahtui kaudeksi 2018. Tuolla kaudella joukkue oli A-lohkossa sijalla yhdeksän ja viime kaudella sijaa ylempänä. Nyt NJS aloittaa siis kolmannen peräkkäisen kauden Kakkosessa.

Teemu Savukosken valmentama NJS aloitti kautensa nihkeästi. Joukkue kärsi ensin 0–2-vierastappion FC Honka/Akatemialle sekä 1–3 tappio tuli myös kotiavauksesta Mikkelin Pallo-Kissoille. Juhannuksen jälkeisessä ottelussa nähtiin kuitenkin hieno kasvojen pesu PEPO:n kaatuessa komeasti 3–0. NJS:n neljästä maalista ovat vastanneet kahdesti osuneet Miro Salminen sekä Tony Lehtimäki. Joukkue hankki myös mielenkiintoisia uusia vahvistuksia tälle kaudelle, Klubi 04:n riveistä seuraan saapuivat hyökkäyspäässä viihtyvät Samuel Tammivuori sekä Reko Räsänen. Puolustuspäähän vahvistusta tuotiin Viikingeistä Pierre Nlaten sekä Jonathan Ndongalan muodossa. NJS:llä on myös farmiyhteistyö Ykkösessä pelaavan Gnistanin kanssa.

”NJS on kurinalainen joukkue ja yrittää iskeä vastaan aina mahdollisimman nopeasti. Meidän hyökkäämisen täytyy olla määrätietoista ja päätyä oikeisiin ratkaisuihin. NJS:n puolustuslinjan eteen palloa emme saa menettää. Jos näin tapahtuu, niin puolustaminen täytyy aloittaa välittömästi, jotta syötöt NJS:n nopeille hyökkääjille estetään”, kertoi päävalmentaja Siikava.

Ottelutapahtuma

Muistetaan perusohjeistus eli annetaan tilaa kaikille turvavälien muodossa ja ei tulla otteluun sairaana. 

Etusijalla ovat ennakkoon kausikortin ostaneet henkilöt/tahot, joiden sisäänpääsy aloitetaan kello 13:00. Saapumalla siis ajoissa paikalle varmistat sisäänpääsyn otteluun.

Lipunmyynti aloitetaan kello 13:15 (maksutapana porteilla käteinen, pankkikortti ja MobilePay). 

 

Lippujen ja kausikorttien hinnat:

VIP35-kausikortti 100,-

"Normikausari" 20,-

Irtolippu aikuiset 10,-

Irtolippu alennusryhmät 5,-
(eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset 12-17v)

PK-35 junioripelaajat (seuravaatteissa) sekä lapset alle 12v vapaa pääsy

 

Tsekkaa koko otteluinfo: https://www.facebook.com/806490242725147/posts/4210672842306853/

 

PK-35 – NJS ottelu alkaa MagneCit Areenalla lauantaina 4.7. klo 14 alkaen. Tervetuloa uudistetulle MagneCit Areenalle nauttimaan suomalaisesta jalkapalloviihteestä!