pallopaa.net    

       

Kuva

PK-35 ja PKKU kohtasivat toisen kerran kauden aikana, tällä kertaa Pihliksessä. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa elokuun alussa Tuusulassa PK-35 oli 3–2 luvuin parempi. PK-35:n kokoonpano otteluun oli seuraava:

Korkiakoski – Jeng, Koskinen, Helvelahti, Kurvinen – Jurvainen, Lepola, Terävä, Adam – Muzinga, Salmikivi.

1.puoliaika

Ottelu alkoi tasaisissa tunnelmissa ja ensimmäisen seitsemän minuutin aikana molemmat saivat oivat paikat maalintekoon. Yassin Adamin yritys kilpistyi PKKU-veskari Robin Källmanin torjuntaan ja Daniel Rökmanin tuikkaus lähietäisyydeltä Toni Korkiakosken jalkatorjuntaan. Ottelu jatkui räväkän alun jälkeen seesteisemmissä tunnelmissa ja vaarallisempia tilanteita ei nähty. Puoliajan loppupuolella PK sai hieman painetta vierasjoukkueen boksiin. Biran Jeng pääsi kokeilemaan maalintekoa vapaapotkun jälkitilanteesta, mutta tulos ei ollut toivottu. Puoliajalle siirryttiin maalittomasta tilanteesta.

2.puoliaika

Jälkimmäinen nelivitonen jatkui avausjakson askelmerkeillä. PK-35 piti palloa ja PKKU luotti enemmän vastahyökkäyksiin. Aivan puoliajan alkuhetkillä Ville Salmikivi pääsi kokeilemaan maalintekoa, mutta hänen pusku meni metrin verran yli maalin. 58.minuutilla PK hyökkäsi oikealta ja Jaakko Lepola haki syötöllä OP Jurvaista. Jean Fridolin Nganbe Nganbe liukutaklasi tilanteeseen ja tuomari Juuso Vuorinen näki hänen rikkoneen Jurvaista. Pallo 11 metriin, josta Jonathan Muzinga tälläsi pallon vasempaan ylänurkkaan ja tilanteeksi 1–0.

Hetki maalin jälkeen PK suoritti tuplavaihdon, kun Muzinga ja Jurvainen tulivat vaihtoon. Heidän tilalleen kentälle hyppäsi Niko Tirkkonen sekä Joni Korhonen. PK-35 sai 69.minuutilla huipputontteja monta perätysten. Joni Korhosen tsippi 30 metristä yli maalivahdin kimposi ylärimaan, jonka jälkeen niin Tirkkonen, kuin myös Terävä pääsivät kokeilemaan maalintekoa. PKKU kuitenkin selvisi tilanteesta säikähdyksellä. Ottelu eteni pitkälti PK:n hallinnassa eikä PKKU pystynyt luomaan maalipaikkoja. Lisäajalla kentälle vaihdosta tullut Roope Hammar oli lähellä lisätä johdon kahteen, mutta hänen sijoitus meni hiuksen hienosti ohi takanurkasta. Näin ottelu päättyi kotijoukkueen 1–0 voittoon.

Päävalmentaja Jarkko Siikava oli tyytyväinen paluusta voittokantaan.

”Avausjaksolla molemmat joukkueet pelasivat aika hyvin, joka teki pelistä katsojan silmään varmasti aika tylsän. Muutama viittä vaille paikka saatiin, mutta ei lopulta sen enempää. Meidän piti kuitenkin olla varovaisia PKKU:n vaarallisten vastahyökkäysten kanssa. Olisimme voineet hallita palloa paremmin.”

”Puoliajalla otettiin prässiä hieman alemmaksi, että saisimme lisää selustaan tilaa sitä kautta. Olen tyytyväinen meidän toisen jakson esitykseen. Puolustimme PKKU:n pois paikoilta ja kävimme itse tekemässä tarvittavan maalin. Olisi meillä ollut paikkoja tehdä toinenkin maali, mutta hyvä näin.”

PK-35 höykytti heinäkuussa vastustajia murskavoitoilla. Elokuun kolme voittoa tuli yhden maalin erolla, kuten myös tämänpäiväinen voitto.

”Emme ole pystyneet tappamaan pelejä. Ja totta kai vastustajat tuntevat meidät paremmin ja he osaavat puolustaa meidän vahvuuksia pois pelistä. Silti ei sillä tuloksella niin paljon väliä ole, kunhan tulee voittoja.”

PK-35 jatkaa pelejään Kakkosessa viikon päästä lauantaina, kun seuran 85-vuotisjuhlaotteluun vieraaksi saapuu JäPS. Lisätietoa ottelusta tulee ensi viikon aikana.