pallopaa.net    

       

PK-35 vahvistaa keskikenttäänsä Pihlikseen paluun tekevällä Benjamin Thurlingilla. ”Benkku” liittyy punamustaan loppukauden mittaisella sopimuksella. Thurling edusti vanhaa joukkuettansa Gnistania alkukauden kahdessa ottelussa loukkaantumisten jälkeen, mutta nyt mies saapuu Pihlikseen.

- Meille tuli Gnistaniin paljon uusia pelaajia ja uusi valmentaja sanoi, että haluaa luottaa niihin pelaajiin, jotka hän tuntee paremmin, Thurling kertoi.

22-vuotias keskikenttäpelaaja aloitti aikuisuransa vuonna 2015 PS Kemissä. Thurling ei jatkanut Veikkausliigaan nousseessa joukkueessa, vaan nuori mies vietti seuraavat kolme kautta FC Viikingeissä. Viime kaudeksi Thurling vuorostaan siirtyi Gnistaniin. Jo juniorivuosina PK-35:ssä pelannut Thurling tulee innoissaan Punamustan mukaan loppukaudeksi.

- Tulin tänne, kun halusin löytää paikan, jossa pääsisin pelaamaan loppukauden ajan. Tosi hyvin on mennyt, kun pari viikkoa tässä olen ollut jo mukana. Täällä on hyvä rosteri kasassa ja PK pelaa hyvää futista. Tosi kiva olla täällä.

- Isoja pelejä on vielä pelattavana loppukauden aikana. Heti tulevana lauantaina meillä on todella tärkeä peli ja se on niitä pelejä, joista pisteet pitää kaivaa.

Thurling kuvailee itseään monipuoliseksi keskikenttäpelaajaksi.

- Mä oon mielestäni aika luova pelaaja sekä hyvä molempiin suuntiin. Uskon, että mun vahvuudet sopii hyvin tähän joukkueeseen.

Benjamin Thurlingin sekä muun PK-35:n joukkueen näet kentällä seuraavan kerran tulevana viikonloppuna. PK-35:n 85-vuotisjuhlaottelu JäPSiä vastaan pelataan lauantaina klo 15 Pihlajamäen MagneCit Areenalla.