pallopaa.net    

       

PK-35:n riveissä kaudella 2021 jatkavat Joni Niemi sekä Romy Nevalainen. 17-vuotiaat nuorukaiset ovat jo päässeet debytoimaan miesten edustusjoukkueessa. Joni debytoi Kolmosessa kaudella 2019, kun hän pääsi kentälle PuiUa vastaan viimeiseksi noin 20 minuutiksi. Romyn debyytti tapahtui syyskuussa PKKU:ta vastaan.

Niemi siirtyi PK-35:n riveihin Legirus Interistä kaudeksi 2017. Nuori veskari on iloinen jatkosopimuksen synnystä.

- Meille varmasti tulee hyvä joukkue kasaan, joten loistava fiilis olla mukana.

Niemi on tämän kauden ajan ollut BSM-joukkueen ykkösmaalivahti, kunnes hänen kausi päättyi loukkaantumiseen.

- Polvessa on vähän häikkää ollut. Sääli, että kausi päättyi vähän ennen aikojaan, mutta onneksi treenikauden alkaessa pitäisi jalan olla taas ihan kunnossa.

Niemen tavoitteet tulevalle kaudelle ovat selvät.

- Totta kai haluan kehittyä tämän joukkueen mukana. Peliaikaa tulen luultavasti enemmän saamaan A-junioreiden puolelta, mutta kaikkeni teen, että pystyisin taistelemaan myös kokoonpanoon pääsystä edarissa.

Toinen jatkosopimuksen tehnyt pelaaja on myös saman 03-ikäluokan Romy Nevalainen. ”Paavo” lempinimeä kantava nuori mies on myös todella tyytyväinen sopimuksen syntyyn.

- Hienoa jatkaa tämän joukkueen mukana. Olen pidemmän aikaa treenannut jengin mukana ja alusta asti on hyvin otettu messiin. 

Topparin paikalla pelaava Paavon tavoitteet ovat korkealla tulevaan kauteen mentäessä.

- Totta kai haluan raivata tietä pelaavaan kokoonpanoon. Haluan saada mahdollisimman paljon peliaikaa, mutta tiedän, että kilpailu tulee varmasti olemaan kovaa.

Paavo siirtyi FC Kontusta kaudeksi 2019 PK:n riveihin. Edustusdebyytin lisäksi hän kuului BSM:n miehistön vakikalustoon kauden 2020 ajan.

- Mun on tosi hyvä olla täällä PK:ssa. Mulla on tällä hetkellä pientä vaivaa jalassa, mutta siitä kun toivun, niin erittäin innoissani olen tulevasta vuodesta.

 

PK-35:llä on nyt kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021:

Joni Niemi, mv 
Romy Nevalainen
Jonathan Muzinga