PK-35 matkustaa lauantaina Kotkaan Veikkausliigaan nousseen KTP:n vieraaksi. Harjoitusottelu on PK-35:n ensimmäinen tänä vuonna, kun viime viikonlopun NJS-harjoitusottelu jouduttiin perumaan sääolosuhteiden takia. Ottelu käynnistyy Arto Tolsa Areenalla klo 15.

- KTP on hyvä mittari meille heti tähän kärkeen. Olemme käyneet parin viime viikon aikana lävitse muutamia eri teemoja ja niitä on tarkoitus saada näkyviin heti tulevissa otteluissa, kertoo PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi.

PK-35:n rosteri on uudistunut tälle kaudelle ja tämä on ensimmäinen ottelu uudistuneelle joukkueelle.

- On se kiva nähdä, miten joukkue reagoi ja miten pystymme suoriutumaan, kun saamme ensimmäistä kertaa tämmöisen ulkoisen ärsykkeen.

Joukkueen harjoituksissa on ollut hyvä energia päällä kolmen viikon ajan. Samaa energisyyttä Raimi haluaa nähdä myös vuoden ensimmäisessä ottelutapahtumassa.

- Haluamme haastaa KTP:n tosissaan ja silloin meidän pitää olla yhtenäinen ryhmä, joka tekee yhdessä asioita kentällä.

- Olemme käyneet treeneissä lävitse hyökkäyksellisiä ja myös puolustuksellisia asioita. Eritoten meidän joukkueen toiminta molempien maalien lähellä olevilla alueilla on mielenkiintoista nähdä.

PK-35 avaa harjoitusottelunsa kahdella kovalla ottelulla, kun KTP-ottelun jälkeen PK-35 matkustaa Turkuun Interin vieraaksi. Tuo kamppailu pelataan ensi viikon torstaina.

- Mielestäni hyvä asia saada kovia matseja heti tähän vuoden alkuun. Varmasti näemme saman tien, jos meidän pelaamisesta löytyy ongelmakohtia, jolloin pystymme niihin reagoimaan nopeasti. Heikompaa vastustajaa vastaan pelaamisessa, meidän pelaamisen mahdolliset ongelmakohdat eivät välttämättä välity yhtä hyvin, jos vastustaja ei osaa niitä hyödyntää.

Lauantaina PK-35 matkustaa Kotkaan laajalla ryhmällä. Joukkueen mukana on myös kolme testipelaajaa, maalivahti Atte Paunio sekä kenttäpelaajat Ala Alaeddine ja Gerald Ben.

- Varmasti suurin osa joukkueesta tulee pelaamaan puoliajan, toiset taas ehkä hieman enemmän. Haluamme kontrolloida pelaajien kuormaa tässä vaiheessa, turhaa ottaa mitään riskejä sen suhteen.

 

 

KTP – PK-35 lauantaina 23. tammikuuta klo 15. Ottelu pelataan Arto Tolsa Areenalla tyhjille katsomoille. Ottelua voi kuitenkin seurata suorana lähetyksenä KARPOT-TV:stä.

https://www.youtube.com/channel/UC7NEd6z1pLcY71E0IAdC0gA