Kuva
Kuva: Mikko Mäkelä

PK-35 matkasi lauantaina Kotkaan KTP:n vieraaksi.

PK-35:n kokoonpano ottelussa oli seuraava:

Paunio - Kuusijärvi, Koskinen, Helvelahti - Kurvinen (46' Tirkkonen), Rantanen (74' Auranen), Auranen (46' Mäkirinne), Terävä (74' Jokiniemi), Hänninen (61' Aaltonen) - Salmikivi (46' Katashira), Ben (61' Lehtimäki).

Kokonaisuudessaan ottelun avausjakso oli hyvin tasainen, mutta jakson ainoasta maalista vastasi KTP. Aleksi Tarvonen pääsi kertaalleen läpi ja hän nosti pallon ohi vastaantulleen Atte Paunion. PK-35:llä oli monta hyvää maalintekopaikkaa avausjaksolla. Gerald Ben eikä myöskään Ville Salmikivi onnistuneet paikoissaan, vaan KTP-veskari Anton Lepola oli mies paikallaan puolustuksen viimeisenä lukkona.

Toisella puoliajalla PK:n paine oli hyvin vahvaa ja ansaittu tasoitusmaali syntyi tunnin korvilla. Kulman jälkitilanteesta Esa Terävä ei onnistunut maalinteossa puolesta metristä, mutta ribarin kävi tuikkaamassa sisään Marko Koskinen. PK sai luotua heti maalin jälkeen kaksi erinomaista paikkaa, mutta Tony Lehtimäki eikä Charles Katashira onnistuneet maalinteossa.

Vahvan PK-paineen keskellä KTP sai sivuvapaapotkun 40 metristä. Hyvä vapaapotku löysi lopulta Kimi Kolsin, joka iski pallon maaliin. Loppuminuutit pelin painopiste oli vahvasti KTP:n puolustusalueella, mutta tasoitusmaalia ei syntynyt.

PK-35:n harjoitusottelut jatkuvat ensi viikon torstaina, kun joukkue matkustaa Turkuun Interin vieraaksi.

 

KTP - PK-35 2-1 (1-0)

33' 1-0 Aleksi Tarvonen 
58' 1-1 Marko Koskinen
64' 2-1 Kimi Kolsi

 

Coach Raimi oli tyytyväinen joukkueen esitykseen Kotkassa, vaikka tappio tulikin.

Julkaissut PK-35 Miehet Lauantaina 23. tammikuuta 2021