Jalkapallon Naisten Liiga uudistuu ja sarja on kaudesta 2020 alkaen Kansallinen Liiga. Uudistuva Naisten Liiga ja Nelonen Media ovat solmineet sopimuksen naisten jalkapalloliigan esittämistä koskien.  Yhteistyön myötä kaikki naisten jalkapalloliigan ottelut näkyvät Ruudusta. Lisäksi erilaisten huippuhetkikoosteiden ja markkinointiviestinnällisten toimenpiteiden kautta uudistuvan liigan tunnettuutta vahvistetaan pitkäjänteisellä otteella.

Joukkueen valmistautuminen tulevaan sarjaan etenee hyvässä aikataulussa. Joukkue on kärsinyt pienistä loukkaantumisista ja flunssa-aallosta mutta tilanne alkaa olemaan jo parempi.

Hienon AIK (3-2 Tukholmassa) voiton jälkeen joukkue matkusti 15.2. Tallinnaan, jossa se kukisti Viron mestarijoukkueen FC Floran lukemin 2-0 (1-0). Vierasjoukkueen maalintekijät olivat Anita Abu sekä ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueessa tehnyt Emilia Kupsanen. Tasainen ottelu palveli mainiosti valmistautumisessa tulevaan kauteen ja koko joukkue sai Tallinnassa runsaasti vastuuta.

Tallinnan reissun jälkeen PK-35 piti vapaata hiihtolomaviikon ja on nyt palannut täydellä teholla harjoituksiin. Joukkue kohtaa vielä ennen sarjan alkua PK-35 B2 joukkueen sekä kenraaliharjoituksessa viikkoa ennen sarjan alkua FC Hongan.