Otteluennakko:

TiPS - PK-35

 

 

 

Pääkaupunkiseudun reissupelit saavat lauantaina jatkoa, kun aiemmat matkakohteet Töölö sekä Myyrmäki saavat seurakseen Tikkurilan. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 13.

 

TiPSin kauden alku on ollut vahva. Joukkueella on kesän kolmesta ensimmäisestä pelistä saldona kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Tikkurilalaiset hakivat avausviikonloppuna pisteen Ahvenanmaalta, minkä jälkeen laariin on pudonnut täydet pisteet niin FC Hongan kuin Ilveksenkin kustannuksella. PK:n vastuuvalmentaja Rami Rantanen muistelee ottelun alla talven kohtaamista Vantaalla. 

 

- Pelasimme tammikuussa treenipelin ja TiPS oli selkeästi parempi tylyin 4-0 numeroin. Toki siitä matsista on lähes puoli vuotta aikaa, mutta tarvitsemme jälleen kerran koko joukkueen sitoutuneen ysikymppisen, mikäli haluamme kasvattaa pistepussiamme lauantaina. TiPS on yksi liigan taitavimmista joukkueista. Uskon, että Tikkurilan urheilupuistoon saapuva yleisö saa todistaa viihdyttävää ja laadukasta futista.

 

Punamustien esitys kotiavauksessa TPS:ää vastaan oli kokonaisvaltaisen hyvä ja pelissä tapahtui paljon positiivisia asioita. Kauden neljännessä matsissa haaste on Rantasen mukaan kuitenkin hyvin erilainen.

 

- Saimme hyökkäyspelin rullaamaan pallonhallinnan kautta, samoin useat voitetut kakkospallot auttoivat rytmin löytämisessä. Lauantain kotijoukkue tykkää niin ikään pitää palloa, joten meidän täytyy olla valmiita taas liikkumaan tiiviisti joukkueena. TiPSiä vastaan on vaikeaa luoda noin montaa maalipaikkaa, joten terävyyttä maalin edessä tarvitaan tässäkin matsissa.

 

- Jengissä on hyvä fiilis. Pelaajat kehittyvät, kasvavat ja oppivat joka pelissä paljon. Vaikka ekat matsit ovat menneet mukavasti, olemme edelleen joka kierroksella tavallaan uuden edessä. Niin selkeä ero Kansallisella Liigalla ja Ykkösellä tällä hetkellä on. Pistejahtiin Tikkurilaan lähtee motivoitunut ja nälkäinen joukkue.

 

Upeasti joukkuetta alkukaudesta kannustaneilla PK-faneilla on oiva tilaisuus saapua myös tähän vierasmatsiin Punamustien tueksi. Matka Koillis-Helsingistä "Tiksiin" taittuu kätevästi junalla, pyörällä tai autolla. Liput voit hankkia täältä!

 

Ottelua voit toki seurata tuttuun tapaan myös Ruutu+ palvelusta. Tilaa paketti kampanjatarjouksella tästä linkistä. Lauantain ottelulähetys tämän linkin takana.