PK-35 on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Johanna Grönlundin kanssa. 23-vuotias Grönlund pelasi viime kaudella Ykköstä PKKU:ssa. PK:ta jo juniorina edustanut puolustaja on harjoitellut Punamustien kanssa koko alkuvuoden.

 

Johanna Grönlund on allekirjoittanut sopimuksen PK-35:n kanssa.

 

 

Toppari lukeutuu joukkueen kokeneimpiin pelaajiin. Grönlund oli HJK:n riveissä kaudella 2016, mutta peliminuutit maan korkeimmalla sarjatasolla jäivät vielä odottamaan itseään. PK:n lisäksi helsinkiläisen aiempiin seuroihin lukeutuu PuiU ja KäPa, jossa hän pelasi yhdessä mm. Amanda Rantasen ja Anita Abun kanssa. Viimeiset kolme kautta Grönlund on edustanut PKKU:ta.

 

Grönlund on tyytyväinen päästessään vihdoin kilpailemaan ensimmäisistä minuuteistaan pääsarjatasolla.

 

- Kyllähän tämä sopimus lisää motivaatiota entisestään, kun nyt on konkreettinen mahdollisuus päästä pelaamaan tällä tasolla.

 

Vahva puolustaja on harjoitellut laadukkaasti ja odottanut kärsivällisesti vuoroaan. Grönlundin tavoite pelata Kansallisessa Liigassa on pysynyt koko alkuvuoden ajan kirkkaana mielessä. Myös paluu omaan tuttuun seuraan tuntui oikealta ratkaisulta muutaman vuoden tauon jälkeen.

 

- Minulle oli jo viime kauden lopulla selvää, että haluan pelata Kansallista Liigaa. Hain muutaman vuoden vauhtia Ykkösestä, mutta haluan kehittyä. Koen että liigassa tähän on paremmat mahdollisuudet. Arki on täällä ammattimaisempaa ja taso on haastavampi.

 

Vastuuvalmentaja Rami Rantanen kehuu Grönlundin harjoituksissa näyttämää esimerkillistä asennetta. 

 

- Johanna on ansainnut hyvällä omalla asenteellaan tämän sopimuksen. Saadaan samalla lisää leveyttä ja vaihtoehtoja alakertaan.

 

Puolustaja oli mukana voittamassa Rantasen ja Anne-Maria Weckströmin valmentamassa PK-35:n TBSM-joukkueessa Suomen mestaruuksia vuosina 2014 sekä 2015.

 

- Johanna kävi kierroksella Klubin kautta PKKU:ssa ja on ollut talvesta lähtien tosiaan messissä tässä ryhmässä. Jengiin liittyy nyt yksi tuttu pelaaja lisää, joka on ollut pienestä asti tässä tavallaan mukana. Koutsit sekä moni pelaaja ovat Johannalle tuttuja jo junnuvuosilta ja toisaalta me tiedämme millaisen pelaajan sekä persoonan saamme, Rantanen jatkaa.

 

Johannan peliasuun painetaan numero 23. Toppari on edustuskelpoinen viimeistään elokuun alussa.

 

Tervetuloa takaisin Punamustiin, Johanna!