Otteluennakko:

TPS - PK-35

 

 

Punamustien kahden pelin viikko huipentuu sunnuntaina Turussa, kun Urheilupuiston Yläkentällä PK-35 kohtaa Turun Palloseuran klo 17:00 alkavassa kamppailussa.

 

Keskiviikkona PK jäi harmittavasti ilman lisäpisteitä, vaikka esitys PK-35 Vantaata vastaan oli rohkea ja aktiivinen.

 

Punamustien vastuuvalmentaja Rami Rantanen oli tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueensa esitykseen MagneCit Areenalla.

 

- Pelasimme hyvän pelin ja olisimme mielestäni ansainneet matsista jotain, mutta futis on joskus tällaista. Jos pelaamme samalla ilmeellä ja onnistumme lisäämään annoksen aggressiivisuutta, rohkeutta ja päättäväisyyttä hyökkäyskolmanneksen ratkaisuihin, meitä on vaikea voittaa.


TPS puolestaan matkusti jo tiistaina Åland Unitedin vieraaksi. Turkulaiset olivat kiinni arvokkaassa vieraspisteessä aina lisäajalle asti, mutta lopulta sarjakärjessä keikkuvat saarelaiset veivät täyden pistepotin maalein 1-0.


Joukkueet kohtasivat toisensa kesäkuun loppupuolella. Ottelu Puistolan nurmella päättyi kotijoukkueen 4-0 voittoon, maalareina tuolloin kunnostautuivat Amanda Rantanen ja Anita Abu. Molemmat iskivät kaksi täysosumaa.

 

"Tepsi" on haastavasta kauden ensimmäisestä puolikkaasta huolimatta pelannut kotonaan todella tasaisia pelejä liigan kärkijoukkueitakin vastaan. Helppoa peliä on siis turha odottaa. TPS taistelee kynsin hampain ensi kauden sarjapaikasta ja antaa varmasti kaikkensa omien kannattajiensa edessä.

 

- TPS oli tiistaina Ahvenanmaalla sarjan kärkeä vastaan todella lähellä tasapelipistettä. Kansallinen Liiga on erittäin tasainen ja lähes joka kierroksella nähdään yllätyksiä, Rantanen varoittaa.

 

Yläkentän katsomoon mahtuu koronarajoituksin 730 katsojaa, eli tilaa riittää myös vierasjoukkueen kannattajille. Voit myös seurata ottelua suorana lähetyksenä Ruutu+ palvelusta klo 16:50 alkaen, tilaa paketti kampanjahintaan täältä! Tarjoamme kamppailusta myös liveseurannan twittertilillämme.