Vilma Oksanen, Krista Hakala ja Amanda Rantanen on valittu mukaan U23-maajoukkueeseen. Joukkue leireilee Eerikkilässä 17.-19.9.

 

Vilma Oksanen (vas.), Krista Hakala ja Amanda Rantanen.

 

Rantanen on viimeistellyt "Pikkuhelmareissa" 12 maalia 22 ottelussa. Myös Oksanen sekä Hakala ovat edustaneet Suomea nuorisomaajoukkueiden paidassa.

 

Rantanen on ollut yksi Kansallisen Liigan kauden kirkkaimmista tähdistä ja kapteeni roikkuu maalipörssin kolmannella sijalla kahdeksalla täysosumallaan. Hakala puolestaan on uurastanut Punamustien keskikentällä täydet 1170 minuuttia. "Hakala Jr" on vakuuttanut aktiivisen ja aggressiivisen pelityylin lisäksi myös vahvalla pallollisella pelillään sekä vaarallisilla kaukolaukauksillaan.

 

PK-35:n puolustus on ollut yksi liigan pitävimmistä. Topparina viihtyvä Oksanen on ilahduttanut yleisöä varmalla esiintymisellään. Monipuolinen puolustaja on tehnyt taidokkaalla pelin lukemisellaan useita tärkeitä katkoja ja pelannut ennakkoluulottomasti ylöspäin pallon kanssa.

 

Alle 23-vuotiaiden naisten maajoukkue toimii väliportaana tyttöjen maajoukkueitten ja naisten A-maajoukkueen välillä. Joukkueeseen nimetään pääsääntöisesti 19-23-vuotiaita pelaajia.

 

Vastuuvalmentaja Rami Rantanen jakaa kiitosta koko joukkueelle.

 

- Koko joukkueen rohkea ja ennakkoluuloton kausi Kansallisessa Liigassa sekä jengin heittäytyminen harjoitteluun on mahdollistanut Vilman, Kristan ja Amandan kutsun U23-maajoukkueeseen. 

 

Lue Palloliiton uutinen leiriryhmästä täältä.

 

PK-35 onnittelee pelaajia maajoukkuekutsusta ja toivottaa hurjasti tsemppiä leiritykseen!