Hiihtolomaleirillä pidetään hauskaa!

PK-35:n suosittu Hiihtolomaleiri järjestetään taas helmikuussa. Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan!

Punamustien perinteinen leiri on tänä vuonna suunnattu 6-13-vuotiaille liikunnasta ja jalkapallosta kiinnostuneille lapsille. Pihlajamäen tekonurmipohjainen futishalli tarjoaa kolmepäiväiselle tapahtumalle ihanteellisen toimintaympäristön.

17.-19. helmikuuta järjestettävän leirin päiväohjelma (klo 10-14) sisältää kahdet futistreenit sekä niiden välisen lounastauon. Viimeisen päivän päätteeksi pelataan tuttuun tapaan Leiri Cup, jonka jälkeinen palkintojenjako huipentaa vauhdikkaat leiripäivät.

Hiihtolomaleirille voivat ilmoittautua myös lapset, joilla ei ole aiempaa jalkapallotaustaa tai kokemusta seuratoiminnasta. Leikin- ja pelinomaisista harjoituksista vastaavat PK-35:n nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila ja junioripäällikkö Miro Kauti.

Leirin hinta (65€/pelaaja) sisältää erinomaisten olosuhteiden ja ammattitaitoisen ohjauksen lisäksi paljon hauskaa yhdessäoloa. Lapsia mielekkään futisharrastuksen pariin kannustava tapahtuma on erinomainen tapa viettää liikunnallisia hiihtolomapäiviä.

Lisätietoja ja yhteydenotot: https://www.pk-35.fi/hiihtolomaleiri-info-ja-ohjelma

Ilmoittautuminen: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=631C36B560CA814CC22584B10070F4EF

TERVETULOA MUKAAN!