Tervetuloa Syyslomaleirille!

Samalla kun PK-35:n ensimmäinen kesäleiriviikko alkaa olla lopuillaan, seura haluaa muistuttaa punamustien perinteisestä Syyslomaleiristä.

Kolmepäiväinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna 12.-14. lokakuuta. Leiri on erinomainen tapa viettää liikunnallisia syyslomapäiviä PK-35:n ammattitaitoisten valmentajien laadukkaassa ohjauksessa.

Syyslomaleirillä pelataan jalkapalloa ja harjoitellaan futiksen lisäksi yleisliikunnallisia perustaitoja Pihlajamäen erinomaisella tekonurmikentällä eli MagneCit Areenalla. Yksi leiripäivä kestää neljä tuntia kello kymmenestä kahteen sisältäen kahdet harjoitukset sekä lounastauon.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki jalkapallosta ja liikuntaharrastuksesta kiinnostuneet 6-14-vuotiaat tytöt ja pojat. Lapsilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta seuratoiminnasta tai ohjatusta harjoittelusta. Treenit toteutetaan enimmäkseen pienryhmissä, joten jokainen leiriläinen saa oman tasonsa mukaista ohjausta.

PK-35 on kokenut ja arvostettu tapahtumajärjestäjä, jonka futisleirit ja -turnaukset ovat saaneet paljon positiivista palautetta. Ne ovat samalla kiinteä osa punamustien arvomaailmaa, joka perustuu lapsille ja nuorille tarjottavaan mahdollisuuteen osallistua mielekkääseen liikuntaharrastukseen.

Lisätietoja ja yhteydenotot: 

Juuso Mattila - Nuorisotoimenjohtaja -  - puh. 040 775 4858

Miro Kauti - Junioripäällikkö -  - puh. 044 582 8706

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!