Naiset Olympiastadionille!

Kuten valtakunnallinenkin media on jo uutisoinut, PK-35 pelaa Subway Kansallisessa Liigassa HJK:ta vastaan uusitun Olympiastadionin avausottelun.

Historiallinen debyyttipeli on ohjelmassa keskiviikkona 19. elokuuta. Helsingin Olympiastadionilla on viimeksi pelattu naisten pääsarjaa toissa vuosikymmenellä. PK-35 toimii ensi viikolla pääkaupungin kuuman derbyn kotijoukkueena.

- Olympiastadion ja ajatus siellä pelaamisesta tuovat kylmät väreet pintaan. Tunnelmallinen ja sympaattinen stadion tuo mieleen monia muistoja. On huimaa ajatella, että pääsemme pian pelaamaan sinne kotiottelun HJK:ta vastaan, punamustien kapteeni Amanda Rantanen sanoo.

- Toivottavasti paikalle saapuu iso määrä yleisöä luomaan kanssamme unohtumatonta iltaa!

Naisten pääsarjaa on pelattu vuodesta 1971, jolloin ensimmäinen Suomen mestaruus ratkesi juuri Olympiastadionilla. Kun uuden stadionin valmistumisaikataulu varmistui, tarjoutui Kansalliselle Liigalle ja tätä kautta PK-35:lle mahdollisuus avata uusi sivu remontoidun Olympiastadionin historiassa.

Huippuottelun lipunmyynti tapahtuu lippu.fi-palvelun kautta. Myynnissä on niin yksittäislippuja, edullisia perhelippuja kuin juniorijoukkueiden paketteja. Tapahtumassa noudatetaan THL:n antamia turvallisuusmääräyksiä. Hienossa paikallispelissä on käytössä Olympiastadionin pääkatsomo.

PK-35 toivottaa naisten edustusjoukkueelle erinomaista valmistautumista historialliseen jalkapallo-otteluun!