Kesäleirit osuivat nappiin

PK-35:n perinteiset kesäleirit järjestettiin tänä vuonna elokuun ensimmäisellä ja toisella viikolla. Tapahtumiin osallistui taas iso joukko innokkaita lapsia.

Ensimmäinen leiriviikko oli viisipäiväinen. Mukana oli 88 osallistujaa. Kolmepäiväisellä toisella viikolla Pihlajamäen uusitulla MagneCit Areenalla leireili 73 lasta. PK-35:ssä ollaan iloisia, että tapahtumiin osallistui poikien lisäksi suurehko määrä tyttöjä.

- Kaikki sujui mainiosti, kun ilmatkin suosivat. Uusi kenttämme tarjosi leireille erinomaiset puitteet. Oli tosi kiva vetää leiriviikot läpi hyvissä oloissa ja hienossa kesäsäässä. Kaikilla tuntui olevan hauskaa, punamustien nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila sanoo.

Harjoitusten ohjauksesta vastasivat PK-35:n työntekijät sekä muutama junioripelaaja. Heitä oli ensimmäisellä viikolla yhteensä kymmenen ja toisella yhdeksän. Treeneissä käytiin läpi 1v1- ja 2v1-teemoja sekä tehtiin maalintekoharjoitteita ja -kisoja. Perinteiset leiricupit olivat tänäkin vuonna todella vauhdikkaita.

    

- Paikalla vieraili kummallakin viikolla seuramme naisten ja miesten edustusjoukkueen pelaajia moikkaamassa leiriläisiä. Lapset käyttäytyivät hyvin, muistivat pitää turvavälejä ja huolehtia käsihygieniasta. Ohjeet oli selvästi ymmärretty, Mattila jatkaa.

PK-35 muistuttaa, että seuran kolmepäiväinen Syyslomaleiri järjestetään tänä vuonna 12.-14. lokakuuta. Sen rakenne on samanlainen kuin toisen kesäleirin ohjelma. Ilmoittautuminen tapahtumaan on jo avattu ja lisätiedot luettavissa:  

https://www.pk-35.fi/seuratapahtumat/49-seura/seuratapahtumat/669-pk-35-n-syyslomaleiri

PK-35 kiittää kaikkia kesäleiriläisiä aktiivisuudesta sekä toivottaa jalkapallosta kiinnostuneet 6-14-vuotiaat lapset lämpimästi tervetulleiksi seuran perinteiselle Syyslomaleirille!