Onnittelut Henni Marjomaalle!

PK-35:n P2012-joukkueen rahastonhoitaja Henni Marjomaa on valittu seurassa syyskuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa palkinnoksi Intersport Eastonin lahjakortin.

Marjomaan tie joukkuetoimintaan on hyvin tuttu urheiluseurojen lukuisille vapaaehtoistoimijoille. Hän aloitti tehtävässään, kun hänen poikansa oli kolmisen vuotta sitten liittynyt PK-35:een.

- Tulin mukaan, kun joukkueen aiempi rahastonhoitaja joutui muiden kiireidensä takia jäämään sivuun. Poikani innostuttua futiksesta ajattelin, että toimintaan on kiva osallistua itsekin, Henni sanoo.

- Tämä on tosi mielenkiintoista hommaa. On kiva nähdä läheltä, miten futisjoukkue toimii. Teen joukkueenjohtajamme (Niina Bodekole) kanssa tiivistä yhteistyötä, enkä ole kokenut työtäni liian rasittavaksi. Selviän jojoon verrattuna jopa aika vähällä.

Marjomaa korostaa, että uusia asioita oppii, kun niitä vain ryhtyy tekemään. Joukkueen talous on välillä ollut tiukalla, sillä kulut kasvavat pelaajien vanhetessa. Henni myöntää, että olisi matkan varrella voinut varmasti tehdä jotain toisinkin.

- Onneksi seura auttaa ja tukee aina tarvittaessa, joskaan tätä tarvetta ei ole kovin paljon ilmennyt. On kiva huomata, että joukkueemme on ollut koko ajan täynnä innokkaita lapsia. Olen yhdessä jojon kanssa järkännyt esimerkiksi kauden päättäjäisiä ja pyrkinyt muutenkin ylläpitämään yhteishenkeämme. On hienoa olla mukana auttamassa ja motivoimassa lapsia.

Kun PK-35 järjesti Myllypurossa aiemmin syksyllä hallitalkoot, Marjomaa onnistui aktivoimaan tapahtumaan viitisentoista pelaajien vanhempaa. Hän vakuuttaa tuntevansa seuraa kohtaan aitoa ylpeyttä.

- Tämä tunne syntyy, kun on itsekin aktiivisesti toiminnassa mukana. Seuraan myös aikuisten edustusjoukkueiden otteita, mikä on lisännyt innostustani seuraa kohtaan. Asumme Pihliksessä, ja täällä on kiva nähdä eri ikäisiä lapsia ja nuoria punamustissa asuissa. Kyse on lähiön omasta seurasta.

Punamustien Naisfutiksessa eli lähinnä pelaajien äideille suunnatussa joukkueessa pelannut Henni sanoo, että hänen poikansa futisinnostus on tarttunut koko perheeseen. Jalkapallosta on tullut heille jo elämäntapa. Hän pitää erittäin tärkeänä, että esimerkiksi P2012-joukkueessa voi sekä harrastella että kilpailla. Jokaiselle on tarjolla oman tasonsa ja motivaationsa mukaista toimintaa.

- Koko seurassa on hieno yhteishenki, jota kuvastaa osuvasti slogan Yksi Yhteinen. Haluan nyt vaikeina aikoina toivottaa kaikille kovasti tsemppiä. Pyritään kaikki yhdessä pitämään lasten futisharrastuksesta mahdollisimman hyvää huolta!  

PK-35 onnittelee Henni Marjomaata valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle erinomaista futissyksyn jatkoa!