Pienessä päässä tapahtuu taas!

Vuoden 2021 päästyä jo hyvään vauhtiin PK-35 haluaa tiedottaa, että seura järjestää taas perinteisen Minifutiksen sekä tytöille tänä vuonna T2015:n. 

Kyse on PK-35:n aloittavien ikäluokkien käynnistyvästä toiminnasta. Minifutiksen pohjalta muodostetaan punamustien nuorimmat varsinaiset poikajoukkueet, kun taas T2015:stä tulee nuorin tyttöjoukkue. Seura on viime vuosina satsannut vahvasti juuri tämän toiminnan kehittämiseen niin tyttö- kuin poikapuolella.

PK-35:n toiminnallisen identiteetin ydintä on määrätietoinen pyrkimys tarjota junioreille luonteva pelaajapolku nuorimmista ikäluokista mahdollisesti aina aikuisten edustusjoukkueisiin saakka. Seura kokee onnistuneensa, jos pelaaja ei koe juniorivuosinaan tarvetta vaihtaa seuraa.

Kaiken lähtökohtana ovat laadukas valmennus, erinomaiset harjoitusolot sekä mahdollisuus tarjota kunkin ikäluokan pelaajille juuri oman tasoista toimintaa. Pihlajamäen MagneCit Areena on seuran henkinen ja toiminnallinen koti, joka tarjoaa monipuoliselle harjoittelulle innostavan ja turvallisen ympäristön.

PK-35 tiedottaa Minifutiksesta ja T2015:stä lisää heti, kun vuoden 2021 aikataulut ja muut käytännön asiat ovat tarkentuneet ja varmistuneet. Punamustien nuorimpien ikäluokkien toiminnasta vastaavat:

Nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila: puh. 040 775 4858 tai  (POJAT)

Junioripäällikkö Miro Kauti: puh. 044 582 8706 tai  (TYTÖT)

Ilmoittaudu Minifutikseen tästä.

Ilmoittaudu T2015 joukkuetoimintaan tästä.

PK-35 toivottaa kaikki jalkapallosta kiinnostuneet lapset ja nuoret mukaan monipuoliseen toimintaansa!