Kunnioitusta Mika Wemanille!

PK-35 jatkaa seurassa tai sen kanssa ansiokkaasti toimineiden henkilöiden palkitsemista. Punamustissa on kuluvan vuoden alusta valittu Kuukauden vapaaehtoisia, ja nyt seura on alkanut jakaa Respect-palkintoja.

Respect-palkinnon (numeroitu seinälaatta) saaja on yleensä erityisen merkittävän teon PK-35:n eteen tehnyt henkilö tai yhteistyötaho. Teko voi olla esimerkiksi pitkäaikainen työ seuran hyväksi tai yksittäinen tärkeä aloite, kuten rahalahjoitus. Niin valintakriteerit kuin palkitsemisten aikavälit ovat hyvin joustavia.

PK-35:n ensimmäinen Respect-palkittu on Mika Weman, joka toimi seuran sisäisen nappulatoiminnan pitkäaikaisena kehittäjänä. Hän aloitti tämän työnsä ollessaan vasta 14-vuotias.

Lisäksi Weman, ensi kuussa 51, on seuran kesäleiritoiminnan käynnistäjiä, ensimmäisten PK-turnausten järjestäjiä sekä miesten edustusjoukkueen entinen valmentaja kolmos- ja nelosdivarissa. Hän on myös auttanut punamustia saamaan taloudellista tukea seuran junioreille.

- Palkinto tuli minulle ihan täytenä yllätyksenä, josta liikutuin todella paljon. On upeaa saada vilpitöntä tunnustusta tehdystä työstä, joten arvostan valintaa suuresti. Palkinto on jo olohuoneemme seinällä, Mika sanoo.

Pihlajamäessä ravintolapäällikkönä työskentelevä Weman oli PK-35:n toiminnassa viimeksi aktiivisesti mukana vuosituhannen vaihteen tienoilla valmentaessaan miesten edustusjoukkuetta Kolmosessa. Seura on hänelle yhä ja aina lähellä sydäntä jo siksikin, että hän on Pihliksestä kotoisin.

- Koska kyseessä on minulle tosiaan kotikylän seura, olen todella ylpeä, että olen saanut olla osa sen toimintaa. Seuraan edelleen mitä punamustissa tapahtuu, Mika jatkaa.

- PK-35 on täynnä ihmisiä, jotka tekevät upeaa seuratyötä. Myös nykyinen puheenjohtaja (Ari-Pekka Määttä) vaikuttaa innokkaalta ja pätevältä henkilöltä. Toivon kovasti menestystä seuran kaikille junioreille ja valmentajille!

PK-35 onnittelee Mika Wemania lämpimästi Respect-palkinnosta ja toivottaa hänelle hyvää loppuvuotta!