Kuva

PK-35 matkasi lauantaina Lappeenrantaan, jossa Suomen Cupin neljännesvälieräottelussa joukkue kohtasi PEPO:n. PK lähti otteluun hieman erilaisella kokoonpanolla, mitä aikaisemmin tällä kaudella, mutta kova rosteri oli silti kasassa.

Paunio - Hänninen, Kuusijärvi, Koskinen (70' Aaltonen), Helvelahti - Mäkirinne (63' Adam), Auranen, Rantanen, Lehtimäki (63' Terävä) - Puro (81' Katashira) - Ben (63' Tirkkonen).

Ottelun alku oli hieman sekava, kumpikaan joukkue ei saanut pelistä otetta ja peli aaltoili päädystä toiseen. PK-35 sai luotua muutaman vaarallisen paikan kulmapotkuista, joissa Marko Koskinen oli tuttuun tyylinsä hyvin vaarallinen. Osin taidolla, osin tuurilla, PEPO selvisi tilanteista säikähdyksellä.

Ensimmäisen vartin jälkeen päättyi taivaalta tullut veden ja lumen sekoitus ja samalla myös pelin hallinta siirtyi selvemmin vierasjoukkueen haltuun. Puoliajan puolenvälin haituvilla Daniel Rantanen pääsi kokeilemaan vaparista, laukaus oli hyvä, mutta Craig Hill onnistui sen torjumaan. Myös Tony Lehtimäki surffasi komeasti oikealta laidalta läpi, hänen laukauksensa PEPO-puolustus onnistui blokkaamaan viime hetkillä.

Lappeenrantalaiset puolustivat tiiviisti ja PK:n oli vaikeaa päästä murtautumaan paikoille. Avausjakson paras mahdollisuus tuli Miko Mäkirinteelle, joka tälläsi pallon komean hyökkäyksen jälkeen poikkipuuhun. Puoliajalle mentiin maalittomasta tilanteesta.

 

 

Toinen puoliaika lähti käyntiin kovalla rytinällä. Vain muutaman minuutin jälkeen PK sai kulmapotkun, jonka jälkitilanteesta pallo tippui takatolpan nurkille Tony Lehtimäelle. Lehtimäki tälläsi komean kudin oikealla jalalla aivan oikeaan ylänurkkaan. Pelitapahtumiin nähden PK:n johtomaalia voi pitää hyvin ansaittuna.

Ottelu kulki johtomaalin jälkeen edelleen selvässä PK:n hallinnassa ja toista maalia ei tarvinnut odotella hirveästi yli kymmentä minuuttia. Lehtimäen ensimmäinen maali oli kaunis, mutta tämä toinen vasta olikin upea. Miko Mäkirinne syötti oikealta laidalta kuudentoistarajalla päivystänelle Lehtimäelle, josta NJS-kasvatti pamautti pallon komeasti oikeaan ylänurkkaan. Lehtimäki tuplasi PK:n johdon ja hän siirtyi myös Punamustien sisäisen maalipörssin kärkeen kolmella osumalla.

Maalien jälkeen PK sai myös ikävempiä uutisia. Marko Koskinen loukkaantui, eikä pystynyt jatkamaan ottelua. Myös Pauli Kuusijärvellä oli omat ongelmansa, mutta hän pystyi pelaamaan ottelun loppuun asti.

Arttu Auranen pääsi iskemään pallon kolmannen kerran Craig Hillin taakse, mutta nopeassa vastahyökkäyksessä Auranen oli juuri ehtinyt paitsion puolelle.

Ottelun toisella jaksolla ei herkuteltu maalipaikoilla, mutta omat paikkansa PK hyödynsi erittäin hyvin. Ottelun lisäajalla Matias Hänninen pääsi laukomaan, mutta Hill torjui maalillaan Masan laukauksen. Joku saattoi kuvitella, että tämä olisi ollut PEPO:n tappajalle merkki, että tänään ei tule maalia. Hän joka näin saattoi ajatella oli väärässä. 94. minuutti oli pelikellossa ja Esa Terävä pelasi Charles Katashiran läpi. Charles kuuli Hännisen huudon takanaan ja Katashira pelasi pallon epäitsekkäästi Hänniselle joka laukoi ottelun loppunumerot 0-3:een. Maali oli Hännisen ensimmäinen yli kolmeen vuoteen virallisissa peleissä. Edellinen maali oli syntynyt tietenkin PEPO:a vastaan.

Tsekkaa ottelun maalit:

🎥 Maalikooste PEPO-voitosta! PK-35 nappasi PEPO:sta komean 3-0 vierasvoiton Suomen Cupin neljännesvälieräottelusta. Tony Lehtimäen ensimmäinen maali oli todella kaunis, toisen ollessa jo silkkaa seksiä. Lopuksi Masa Hänninen pääsi vielä kaunistelemaan lukemia. PK-35 on kolmen voiton päästä Euroopasta, ensi viikonloppuna haastetaan FC Honka!

Julkaissut PK-35 Miehet Lauantaina 13. maaliskuuta 2021

PK-35:n ottelut jatkuvat Suomen Cupissa ensi viikonloppuna. Silloin edessä on todella kova haaste, kun FC Honka isännöi PK:ta. Tuon ottelun tarkka aikataulu ratkeaa lähipäivinä.

 

Coach Raimin kommentit ottelun jälkeen:

🎥 Kim Raimin kommentit PEPO-voitosta Coach Raimi oli varsin tyytyväinen PEPO-voittoon. Solidi 3-0 taululle ja kohti seuraavaa.

Julkaissut PK-35 Miehet Lauantaina 13. maaliskuuta 2021u89


                          


                        

  pallopaa.net