Kuva

Suomen Cupin puolivälierävaihe alkaa lauantaina, kun PK-35 matkustaa Espooseen FC Hongan vieraaksi. Ottelu käynnistyy Matinkylän tekonurmella klo 13 alkaen. Kamppailu tulee suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelusta.

Jututimme ottelun alla PK-35:n päävalmentajaa Kim Raimia. PEPO-ottelun jälkeen PK on saanut alleen ehjän treeniviikon, ja valmistautuminen kohti Honka-ottelua on mennyt hyvin.

- Olemme käyneet joukkueen kanssa hyvät asiat läpi PEPO-ottelusta ja pyrimme ottamaan niitä mukaan tulevaan koitokseen. Tämä ottelu on pelinkuvaltaan taas täysin erilainen, joten olemme pyrkineet myös monipuolistamaan omaa pelaamistamme ja sopeuttamaan tietyissä asioissa pelaamistamme tulevaan vastustajaan.

- Joukkueessa on hyvin odottava tunnetila. Kentälle tulee varmasti nälkäinen ryhmä lauantaina.

Honka ja PK-35 kohtasivat toisensa harjoitusottelun merkeissä kaksi viikkoa sitten. Silloin joukkueiden välinen kamppailu päättyi 1–1-tasapeliin, kun maalinteossa onnistuivat Hongan Rui Modesto sekä Punamustilta Daniel Rantanen. Raimi ei näe, että tuolla ottelulla olisi ainakaan haittaa valmistautuessa toiseen Honka-kamppailuun.

- En koe, että siitä olisi mitään varsinaista haittaa missään muodossa. Näimme yksilötasolla meidän pelaajien kapasiteettia kovaa eteenpäin puolustavaa joukkuetta vastaan. Näimme myös muita tärkeitä asioita, joita pyrimme totta kai myös miettimään, kun valmistaudumme ja valitsemme pelaajia tulevaan koitokseen. Ottelussa oli jo tuolloin tunnetta, enkä usko, että tunnetta tulee puuttumaan lauantainakaan.

Tuota harjoitusottelua Honka hallitsi, vaikka lopputuloksena oli tasapeli. Raimi sanoi jo tuolloin, että Honka onnistui tuottamaan joukkueelle eniten ongelmia koko talvikauden aikana.

- Heidän pelinrakentelunsa aiheutti meille tietynlaisia ongelmia, myös osittain sen takia, että kokeilimme vähän eri juttuja ottelussa. Tiedämme aika pitkälti mitä kentällä tapahtuu, kun heillä on pallo ja osaamme toivottavasti vielä paremmin sopeutua siihen. Heidän aggressiivinen eteenpäin puolustaminen aiheutti meille myös jonkin verran ongelmia.

Miko Mäkirinteen kommentteja ottelun alla:

🎥 PEPO:a vastaan ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa tällä kaudella ollut Miko Mäkirinne odottaa innolla lauantain Honka-ottelua. FC Honka - PK-35 pelataan lauantaina 20.3. klo 13 Matinkylän tekonurmella. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelusta.

Julkaissut PK-35 Miehet Torstaina 18. maaliskuuta 2021

 

FC Hongan joukkue on muuttunut jonkin verran viime kauteen verrattaessa ja myös joukkue on muuttanut taktiikkaansa hieman enemmän suoraviivaisemmaksi. Silti, Honka on edelleen vahva pallonhallintajoukkue. 

- Honka on monipuolisesti pallollisena toimiva joukkue. Vaikka meillä olisi tiedossa heidän pyrkimyksensä, niin kokonaan heidän hyökkäyspelinsä tukahduttaminen vaatii myös pelaajilta erilaisten tilanteiden ymmärtämistä ja toiminnan muokkaamista nopeissa tilanteissa. Heillä on todella vahva halu kontrolloida pelivälinettä ja määrittää ottelun rytmiä sitä kautta.

Kaksi viikkoa sitten pelattu harjoitusottelu pelattiin Tapiolan Esport Arenalla, mutta lauantain ottelu on tarkoitus pelata Matinkylän tekonurmella.

- En usko, että pelipaikalla on mitään vaikutusta lauantain otteluun. Pelaajat ovat toki mielissään, että pelataan ulkona. Olemme päässeet pelaamaan Kotkassa ja Lappeenrannassa ulkona, eikä se ole vaikuttanut ainakaan negatiivisesti meidän toimintaamme.

PK-35:n joukkueesta muutama pelaaja on huilannut alkuviikon, joko PEPO-ottelua edeltävissä harjoituksissa tai itse ottelussa sattuneiden vammojen takia. Heidän tilanteensa selviää lähempänä ottelua.

- Romy Nevalainen on edelleen varmasti sivussa, on kuitenkin ollut mukava huomata nuoren miehen paluu harjoituskentälle. Jaakko Lepola loukkasi nilkkansa valitettavasti vähän pahemmin ja hän on vähintään kuukauden päivät sivussa, ehkä pidempäänkin. Otto-Pekka Jurvainen on myös varmuudella sivussa vielä tästä ottelusta, mutta hän palaa seuraavalla viikolla takaisin vahvuuteen ja hän pelannee ensimmäisen ottelunsa tämän vuoden puolella Ilvestä vastaan ensi viikonloppuna.

Romy Nevalaisen ajatuksia tiistain treenien jälkeen:

🎥 PK-35:n miesten nuorisopuolen edustaja Romy Nevalainen on kärsinyt ikävästä loukkaantumisesta, mutta mies on päässyt aloittamaan kuntoutumisprosessin leikkauksen jälkeen. Nuori mies on iloinen siitä, että on saanut jälleen olla joukkueen mukana, vaikka pelikuntoon on vielä matkaa.

Julkaissut PK-35 Miehet Keskiviikkona 17. maaliskuuta 2021

 

Päivän knoppi

PK-35:n laituri Yassin Adam pelasi FC Honka/Akatemian riveissä kaudella 2016 Kolmosta samassa lohkossa PK-35:n kanssa. Honka/Akatemia voitti tuolloin molemmat keskinäiset ottelut ja Tapiolassa pelatussa Hongan kotiottelussa ”Bobi” iski kaksi maalia Punamustien verkkoon 3–1 voitossa. Saa nähdä osuuko lauantaina Adam nyt punamustassa paidassa Hongan edustusjoukkueen verkkoon.

Mitä, milloin, missä ja mistä?

- Suomen Cupin puolivälieräottelu FC Honka – PK-35
- Lauantaina 20. maaliskuuta klo 13
- Matinkylän tekonurmi, Espoo
- Ottelu pelataan tyhjille katsomoille, mutta kamppailua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelusta. Ottelun kulkua voi seurata myös radioaalloilta, kamppailusta tulee suora lähetys Radio Trombitista, pk-seudulla 107,4 MHz sekä nettiradiosta trombit.net.


                          


                        

  pallopaa.net