Kuva

PK-35:n valmistautuminen kohti kautta 2021 jatkuu lauantaina, kun joukkue matkustaa Tampereelle Veikkausliigajoukkue Ilveksen vieraaksi. Ottelu käynnistyy Kaupin urheilukeskuksen tekonurmella klo 14:30. Ottelusta tulee myös suora lähetys Aamulehden verkkosivuilta, ohjeet ottelun katsomiseen sitä kautta löydät alhaalta.

PK:n päävalmentaja Kim Raimi pitää Ilvestä todella hyvänä vastustajana PK:lle tähän saumaan.

- Tämä Ilves-ottelu on meille hyvä valmistava ottelu ennen Hongan kohtaamista, mutta emme vielä liikaa ajattele ottelua niinkään Honka-ottelun kannalta, vaan erillisenä hyvänä harjoitusotteluna.

PK-35:n treeneissä on tällä viikolla jälleen ollut hyvä tekemisen meininki.

- Jätkät ovat jaksaneet painaa hyvällä intensiteetillä töitä, ja tekemisen taso on ollut varsin hyvällä tasolla läpi viikon. Selvästi on hyvä virinä ennen lauantaita. Viime viikolla peli peruuntui harmittavasti ottelupäivän aamulla, joka oli harmillinen asia, senkin takia on taas kiva päästä pelaamaan.

Kokonaisuutta katsellessa PK:n projekti etenee tällä hetkellä aikataulussa kohti kauden alkua.

- Meidän projektimme etenee aikataulussaan. Olemme pyrkineet kiinnittämään viime aikoina hieman enemmän huomiota pallollisen vaiheen toimintoihin, mutta paljon on vielä asioita, joita voimme tehostaa kaikissa pelin eri vaiheissa. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, miten pelaajat ottavat tietoa vastaan ja olemme pystyneet säilyttämään tiettyjä asioita mukana pelistä toiseen.

PK-35 on tällä hetkellä hieman siipirikkoinen, mutta niin on myös lauantain vastustaja Ilves. Senkään takia tuskin tulos on se tärkein elementti ennen ottelua kummankaan joukkueen näkökulmasta. Raimi haluaa nähdä Punamustien pallollisessa pelaamisessa kehitystä lauantaina.

- Haluamme toteuttaa meidän pallollisen vaiheen asioita tarpeeksi hyvällä tasolla ja saada etenkin murtaviin toimintoihin joitakin lisäelementtejä. Puolustussuuntaan meillä pitää olla valmius sopeutua pelin sisällä ja haluamme edelleen onnistua asioissa missä olemme käytännössä koko talven onnistuneet.

- Meidän on tehtävä asioita jatkuvasti hyvin, jos haluamme pärjätä, joka ei ole itsestäänselvyys kovia vastustajia vastaan. Meillä ei olettamiseen ole varaa yhtään.

Ronias Yacoobin ajatuksia tiistain treenien jälkeen:

🎥 Ronias Yacoob matki Naantalin aurinkoa, kun mies pääsi kameran eteen eilisten harjoitusten jälkeen. "Ronkku" on kuntoutunut loukkaantumisista ja treeni maistuu jatkuvasti paremmalta.

Julkaissut PK-35 Miehet Keskiviikkona 24. maaliskuuta 2021

 

Raimi ei näe sitä oikeastaan minkäänlaisena hyötynä tai ongelmana, että valmistava ottelu ennen kovaa Honka-ottelua onkin Ilvestä eikä PEPO:a vastaan.

- Ei tuo loppupeleissä hirveästi vaikuta yhtään mihinkään. PEPO:a vastaan pelasimme kuitenkin kilpailullisen ottelun, jossa mitattiin meidän henkisen kanttimme kestämistä eri tavalla katsottuna kuin esimerkiksi liigajoukkueita vastaan harjoitusotteluissa.

- Se oli hyvää vaihtelua ja erilainen ärsyke meille, josta selviydyimme mallikkaasti. Ilves on toki varmasti laadukkaampi joukkue, joten sen puolesta se palvelee tietyissä asioissa paremmin meitä juuri nyt kuin PEPO.

Ilveksen tilanne kohti lauantaita mentäessä on hyvin mielenkiintoinen. Jarkko Wissin valmentamalla joukkueella on peräti 15 poissaolijaa lauantaina. Kahdeksan pelaajaa on U21-maajoukkueen mukana (Rasmus Leislahti, Mikael Almén, Doni Arifi, Teemu Jäntti, Kalle Katz, Eetu Mömmö, Momodou Sarr, Tuomas Ollila) sekä siihen päälle sairastuvalta löytyvät Baba Mensah, Juho Pietola, Ilari Mettälä, Tatu Miettunen, Felipe Aspegren, Linus Rönnberg sekä Joona Veteli.

Joukkueen mukana on kuitenkin mielenkiintoinen testipelaaja, kun guinealainen Kerfala Cissoko nähdään Ilveksen mukana PK:ta vastaan. 21-vuotias hyökkääjä on iskenyt Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 40 ottelussa 14 maalia Dalkurdille.

- Emme ole paneutunut liikaa Ilvekseen, mutta vastassa on nuori, innokas ja suhteellisen liikkuva joukkue. Heillä oli tietyt haasteensa Cupin lohkovaiheessa, mikä näkyi aika nopeasti myös tuloksissa. Cupia edeltävissä peleissä Ilves oli kuitenkin muistikuvieni mukaan varsin vahva ainakin tuloksellisesti, joten meille on jälleen haaste edessä.

Jos Ilveksen pelaajatilanne on haastava ennen lauantain ottelua, niin mitäs Raimi kertoo Punamustien pelaajatilanteesta.

- Hieman on kolhuja yhdellä, jos toisellakin, treeneissä on kuitenkin menty kontakteja säästelemättä tilanteisiin. Saamme mukaan laadukkaan ryhmän, jolla on mahdollisuus taas haastaa liigajoukkue tosissaan. Otto-Pekka Jurvainen pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa, samoin japanilainen Itsuki Kurata on mukana kokoonpanossa lauantaina.

Mitä, milloin, missä ja mistä?

- Harjoitusottelu Ilves – PK-35
- Lauantaina 27. maaliskuuta klo 14:30
- Kaupin Urheilukeskuksen tekonurmi
- Ottelu pelataan tyhjille katsomoille, mutta kamppailua voi seurata suorana lähetyksenä, selostettuna Aamulehden verkkosivuilta. Ottelun näkeminen vaatii Aamulehden tilauksen, mutta koetilauksen pystyy tekemään varsin sopuisaan 1 €:n hintaan.

https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000007880450.html

🎥 Haastatteluiden erikoismies Yassin Adam kertoi ajatuksiaan päällä olevasta pre-seasonista. Puimme myös shortsien narumysteeriä. Bobi ja muu joukkue matkustaa huomenna Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Tsekkaa otteluennakko: https://pk-35.fi/ykkonenuutiset/1662-ilves-isaennoei-pk-35-tae-lauantaina-kaupissa

Julkaissut PK-35 Miehet Perjantaina 26. maaliskuuta 2021

 


                          


                        

  pallopaa.net