Kuva

Lauantaina Kaupin Urheilupuistossa pelattiin harjoitusottelu Ilveksen sekä PK-35:n välillä. Ilves kärsi ottelun lähdettäessä 16 poissaolijasta, kun joukkuetta riivaavien loukkaantumisten lisäksi U21-maajoukkueen mukana oli kahdeksan pelaajaa. PK:n joukkue oli myös hieman siipirikkoinen, kun kokoonpanosta puuttuivat Arttu Auranen, Niko Tirkkonen, Jonathan Muzinga, Matias Hänninen, Biran Jeng, Patrick Aaltonen sekä Marko Koskinen.

PK-35 sai kasaan kuitenkin vahvan nipun.

Korkiakoski (46’ Paunio) – Kurata (46’ Jurvainen), Kurvinen, Kuusijärvi, Helvelahti (90’ Yacoob), Yacoob (46’ Katashira) – Rantanen, Terävä – Lehtimäki (46’ Mäkirinne), Puro (46’ Ben), Adam (46’ Salmikivi).

Ottelu käynnistyi hyvin vahvassa PK:n hallinnassa, mutta avausminuuteilla ei vielä nähty vaarallisempia tilanteita. Vartin kohdalla nähtiin ikävä virhe Punamustien puolustukselta ja Ilveksen testihyökkääjä Kerfala Cissoko pääsi nokikkain Toni Korkiakosken kanssa. Cissoko ohitti Korkiakosken ja vaikka Toni oli lähellä torjua tilanteen, Cissoko sijoitti pallon maaliin ja Ilveksen johtoasemaan.

Maalin jälkeen Ilves sai muutamia maalintekopaikkoja luotua ja Eemeli Raittinen olikin lähellä onnistua maalinteossa. Korkiakoski kuitenkin nappasi Raittisen laukauksen komealla torjunnalla, joka itse asiassa oli Korkiakosken ensimmäinen koko kaudella. Korkiakoski torjui avausjakson aikana myös yhden Cissokon laukauksen, joten Tonin torjuntamäärä koko kaudelta on tämän iltapäivän jälkeen kaksi.

Itse pelin hallinta siirtyi jakson edetessä Punamustille ja ansaittu tasoitusmaali nähtiin 34. minuutilla. PK-35 sahasi komeasti läpi vasemmalta laidalta, viimeisen syötön antoi Daniel Rantasen ja Tony Lehtimäki pääsi viimeistelemään pallon tyylikkäästi maaliin.

Eetu Puro oli lähellä maalintekoa vielä jakson loppuun, mutta Ilves puolustus yhdessä maalivahti Eetu Huuhtasen kanssa onnistuivat tilanteen selvittämään.

Otto-Pekka Jurvaisen kommentit ottelusta:

🎥 Otto-Pekka Jurvainen pelasi kauden ensimmäisen pelinsä tänään ja hyvin se menikin. OP pelasi vasemmalla laidalla toisen puoliajan, joka päättyi PK:lle 0-3. Lopputulos Kaupin lauantai-iltapäivässä oli PK:n eduksi.

Julkaissut PK-35 Miehet Lauantaina 27. maaliskuuta 2021

 

Toinen puoliaika oli täyttä PK:n hallintaa, eikä Ilves päässyt oikeastaan edes hyökkäyspuolelleen ensimmäiseen 35 minuuttiin. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella kentälle päässyt Otto-Pekka Jurvainen oli lähellä puskea PK:n johtoon 50. minuutin kohdalla, mutta hänen puskunsa ei aivan onnistunut ja pallo meni ohi maalin.

Tunnin kohdalla nähtiin PK:n johtomaali, kun Ilveksen maalivahti Eetu Huuhtasen heikko avaus tuli suoraan Daniel Rantaselle, joka ei paikastaan epäonnistunut. Rantasella oli toinen mahdollisuus heti maalinsa jälkeen, mutta tilanteesta lopputuloksena oli ainoastaan kulmapotku.

PK:lla oli varsin kova paine keltaisessa päädyssä ja Ilves oli täysin köysissä. 65. minuutin kohdalla Gerald Ben hassutti boksin nurkalla Ilvespuolustajaa, hän syötti sen jälkeen Miko Mäkirinteelle. Mikon laukaukseen sai Ilves-pakki jalkaa väliin ja se meni niukasti ohi takakulman, lopputuloksena oli ainoastaan kulma.

Muutama minuutti tästä, niin nähtiin 1–3 osuma. Aapi Helvelahti laittoi puolustuksesta fantastisen syötön pystyyn, jossa Gerald Ben oli hereillä. G iski läpiajoon ja hän pääsi iskemään pallon varmasti maaliin. Neljä minuuttia eteenpäin ja sama mies pääsee läpi ja myös maalintekoon. Ville Salmikiven syöttö löysi Benin vasemmalta kaistalta ja jenkkihyökkääjä oli viimeistelyssään varma. Tilanne 1–4:ään.

Tuon maalin jälkeen viimeiset 20 minuuttia menivät tietynlaiseksi pelailuksi. Ville Salmikivellä sekä Pauli Kuusijärvellä oli vielä omat paikkansa maalintekoon, mutta Huuhtanen ei joutunut enää palloa kaivamaan maalistaan.

 

PK-35:n Ykköseen kauteen valmistautuminen jatkuu pelien muodossa jälleen ensi viikolla. Lankalauantaina PK matkustaa Espoonlahteen FC Hongan vieraaksi Suomen Cupin puolivälieräotteluun.

Kim Raimin kommentit ottelun jälkeen

🎥 PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi oli tyytyväinen Ilves-ottelun jälkeen. Vahva esitys toi 1-4 voiton.

Julkaissut PK-35 Miehet Lauantaina 27. maaliskuuta 2021


                          


                        

  pallopaa.net