🎥 Pauli "PK35" Kuusijärvi oli pettynyt keskiviikkoillan ottelun jälkeen, kun Gnistan oli 0-2 Ykkösen kauden kenraalissa. "Nyt viritetään kroppa kuntoon ja sitten se on enää kovaa ajoa!" Päivän tappiosta huolimatta, se on juuri näin! Ensi viikon keskiviikkona starttaa kausi, kun MuSa saapuu vieraaksi Pihlikseen.

Julkaissut PK-35 Miehet Keskiviikkona 5. toukokuuta 2021

Pauli Kuusijärven haastattelu ottelun jälkeen.

 

Keskiviikkona pelattiin PK-35:n harjoituskauden viimeinen harjoitusottelu, kun Gnistan saapui vieraaksi MagneCit Areenalle. Punamustat pääsivät otteluun vahvalla kokoonpanolla, kun moni pelaaja oli palannut joukkueen vahvuuteen.

PK-35:n kokoonpano:

Korkiakoski - Hänninen (75' Kurata), Kuusijärvi, Jeng, Rahikka (64' Aaltonen) - Rantanen, Auranen (75' Puro), Terävä (70' Salmikivi) - Muzinga (75' Lehtimäki), Ben (64' Tirkkonen), Adam (75' Katashira). 

Ottelun koko avausjakso oli Punamustien hallintaa, mutta vaarallisempia maalintekopaikkoja kotijoukkue ei pystynyt luomaan. Ensimmäisen 15 minuutin vaarallisin paikka tuli Maximo Toloselle, joka pääsi laukomaan noin 20 metristä. Nuoren miehen kuti lähti terävästi, mutta suuntautui metrin verran ohi Toni Korkiakosksen maalin.

PK-35:n puoliajan paras paikka oli Daniel Rantasen laukaus noin 25 metristä, mutta laukaus kilpistyi tolppaan. Muutamia muitakin maalintekopaikkoja PK pystyi luomaan varsinkin oikealta laidalta Yassin Adamin johdolla, mutta viimeiset ratkaisut jättivät parantamisen varaa. Aivan jakson lopussa Topi Järvinen pääsi läpiajoon, mutta Toni Korkiakoskelta nähtiin upea torjunta. Tilanteesta tullutta kulmaa ei koskaan nähty, vaan tauolle lähdettiin maalittomasta tilanteesta.

Punamustat aloitti toisen puoliajan todella vahvasti. Adam tuli heti jakson alussa vahvasti oikealta laidalta, mutta miehen syöttö ei aivan tavoittanut Jonathan Muzingaa boksista, vaan Gnistan-puolustaja pääsi juuri väliin. Vain hetki tästä, niin Daniel Rantanen pääsi laukomaan boksin sisältä, mutta Volotinen torjui miehen vasemman jalan laukauksen.

54. minuutilla Gnistan pääsi iskemään hieman varkain 0–1 maalin. Jimi Kovalainen narutti Joona Rahikan vasemmalla laidalla ja hän pääsi laukomaan pallon maaliin ohi voimattoman Korkiakosken. Maalin jälkeen PK jatkoi vahvaa painetta, mutta Gnistanin maali tuntui olevan kuin noiduttu. Kulmatilanteesta PK-pelaaja pääsi puskemaan, mutta pallo nuoli tolpan väärää puolta. Rantanen pääsi kokeilemaan vaparista noin 20 metristä, mutta Volotinen torjui miehen yrityksen.

Peli hieman tasoittui PK:n vaihtoruletin jälkeen ja Gnistan iski jälleen kun noin 70 minuuttia oli pelattu. Verneri Meriläinen pääsi läpi vasemmalta laidalta ja Matias Hänninen joutui rikkomaan miestä. Maximo Tolonen asteli ampumaan pilkkua ja hän ampui pallon maalin oikeaan nurkkaan ohi Korkiakosken.

Maalin jälkeen pelin painopiste oli jälleen Punamustien hallussa, mutta vaarallisempiin maalipaikkoihin kotijoukkue ei päässyt. Gnistan kontrolloi ottelua varsin hyvin ja he pääsivät aina välillä myös vaarallisiin vastahyökkäyksiin.

Viimeinen harjoitusottelu päättyi näin vierasjoukkueen 0–2 voittoon.


                          


                        

  pallopaa.net